Prototypes of een grotere reeks nodig? herhaalopdrachten?

PCB-assemblage

  • We bestukken zowel SMD als through hole.
  • De realisatie van een project gebeurt in verschillende stappen: van schematisch ontwerp tot productie.
  • We staan voor je klaar voor één of meerdere van deze diensten, maar ook voor totaalprojecten.
  • We bestukken prototypes of grotere reeksen manueel of machinaal en leveren indien gewenst de benodigde componenten aan
  • Inkomende onderdelen worden grondig geïnspecteerd.

Bestukken van SMD en Through hole

Naast SMD bestukken we eveneens through hole: enkelzijdig en/of dubbelzijdig en al dan niet gelijmd. Wij verwerken SMD componenten van 0201 tot QFN/BGA en PCB’s tot een grootte van 500x330mm. Nadien gebeurt een visuele inspectie van de PCB’s. Tenslotte testen we volgens de specificaties van de klant, verpakken en verzenden of leveren de afgewerkte producten.

Zijn er minimum- en maximumaantallen?
Neen. Wij zijn jouw all-in-one partner voor 1 PCB of voor 1000 PCB’s. Voor grotere orders is werken op afroep een handig alternatief! Het biedt tal van voordelen zoals gespreide facturatie, betere planning, vermijden van onnodige stock en kort op de bal spelen voor dringende of onvoorziene vraag. Toch een grotere (>1000 stuks) bestelling in 1 keer nodig? Geen probleem! We gaan samen bekijken wat mogelijk is binnen welke termijn.

"Wij hebben regelmatig specifieke bestukte printen en kabels nodig, maar we missen de tijd en hebben niet altijd de juiste uitrusting om deze zelf te vervaardigen. Bovendien kampen we doorgaans met strakke deadlines. Het team van PCB Solutions heeft de expertise en stelt zich hierin uitermate flexibel op om onze deadlines te halen. Ik denk niet dat ze de goedkoopste op de markt zijn, maar wij weten wel waarom we voor hen kiezen. Wij vinden in hen een bekwame en toegankelijke leverancier. Een telefoontje of mailtje bij een vraag of probleem en we zijn zo geholpen. Een leverancier die vlakbij is en waarmee je vlot kunt communiceren, vinden wij belangrijk. Kort op de bal spelen bij dringende projecten of bij eventuele problemen is zoveel makkelijker met iemand die vlakbij en vlot bereikbaar is."
Ons bedrijf heeft geregeld nood aan een partner om de aanmaak en bestukking van PCB’s uit onze handen te nemen, zodat wij onszelf kunnen focussen op onze core business. Bij PCB Solutions hebben wij de perfecte match gevonden en zijn al jaren trouwe klant. Vermits kwaliteit, snelheid en een zeer warm onthaal steeds een standaard service is, hoeven wij niet verder te zoeken.
K.
Repair/Upgrade Telecommunication sector