Accordeon #1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Accordeon #2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PCB ontwerp & bestukking

Diensten

Totaaloplossing of één bepaald deelproces? Bekijk hier met welke diensten we jou kunnen helpen.


Wat doen wij

Offerte

Een nieuw project in het vooruitzicht?
Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat.


Offerte aanvragen

Contact

Heb je meer informatie nodig of wil je de mogelijkheden bespreken? Maak hier een afspraak.


Contacteer ons

CORONA-UPDATE
Wij werken conform de geldende regels.
We blijven telefonisch en per mail bereikbaar. Bezoeken zijn enkel mogelijk op afspraak.

PCB Solutions is een Geels bedrijf, gespecialiseerd in PCB-assemblage.

Een PCB of printed circuit board bevat allerhande elektronische componenten die d.m.v. koperbaantjes, sporen genaamd, met elkaar verbonden zijn. Deze printplaten vind je in talloze elektronische toestellen en machines, computers enz.

We ondersteunen bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren bij het ontwerpen, (re)produceren en herstellen van deze printplaten.

Totaalproject of 1 enkele PCB? Je kan op ons rekenen voor een oplossing op maat.

Sinds 1 november 2017 hebben we de activiteiten van het vroegere E.C.S. overgenomen.

Alle expertise is bewaard gebleven en intussen zelfs uitgebreid!

Enkel de winkel voor particulieren is stopgezet.

PCB Solutions werkt B2B.

PreBo Invest BV is naam van de vennootschap die de naam “PCB Solutions” naar buiten brengt.

De op deze website gebruikte foto’s zijn eigen realisaties en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

Meedenken

Je hebt een geweldig idee, maar je krijgt het niet helemaal helder?
Of je botst op zaken die in theorie geweldig lijken maar in de praktijk blijk je op bepaalde problemen te botsen.
Herkenbaar?
Wij zitten graag samen rond de tafel om de krachten (en kennis) te bundelen.

Laagdrempelig

Je bent een persoon met een vraag of een probleem en geen nummer. We hanteren een vlakke bedrijfsstructuur waardoor je voor een bepaalde expertise steeds hetzelfde aanspreekpunt hebt. We bieden meerdere contactmogelijkheden aan zodat je ons op de voor jou gemakkelijkste manier kunt bereiken.

Kleine oplages en afroeporders

Kleine oplages zijn vaak nodig bij testprocedures of bij kleine projecten. Het is echter niet eenvoudig om een partner te vinden die in deze kleine oplages kan voorzien.
We verwerken aantallen tot 1000 stuks maar we staan al voor je klaar vanaf 1 stuk.

Préverificatie

Alles zomaar aannemen en zonder nadenken de aangeleverde gegevens in productie brengen… Daar doen we niet aan mee.
Als de klant reeds bepaalde schema’s of gegevens aanlevert, worden deze nauwgezet gecontroleerd. Komen alle gegevens wel overeen? Wij oordelen niet over een bepaalde opstelling maar contacteren de klant toch even wanneer we zaken opmerken die mogelijk niet kloppen.
Waarom al die moeite? Omdat jouw product aan de juiste eisen moet voldoen.
De verantwoordelijkheid van de klant? Neen! De verantwoordelijkheid van ons allen, want we zijn een team!

Het Team

Ons enthousiast team

Automotive

Industry

Transport

Medical

IoT

R&D

Nuclear

Communication

Audio

Design

We gieten jouw idee d.m.v. een tekenprogramma in een schematisch ontwerp. Hiervoor gebruiken we Altium Designer.

Prototyping – Assembly

We maken prototypes en kunnen voorzien in oplages tot 1000 stuks. We werken eveneens op afroepbasis, wat zowel voor de klant als voor onze planning grote voordelen biedt zoals flexibiliteit en gespreide facturatie.

Repair

We hechten waarde aan duurzaamheid en daarom zetten we optimaal in op herstellingen. Bovendien zorgen herstellingen voor een aanzienlijke besparing vergeleken met een nieuwe sturing of machine.

“Wij hebben regelmatig specifieke bestukte printen en kabels nodig, maar we missen de tijd en hebben niet altijd de juiste uitrusting om deze zelf te vervaardigen. Bovendien kampen we doorgaans met strakke deadlines.
Het team van PCB Solutions heeft de expertise en stelt zich hierin uitermate flexibel op om onze deadlines te halen.
Ik denk niet dat ze de goedkoopste op de markt zijn, maar wij weten wel waarom we voor hen kiezen. Wij vinden in hen een bekwame en toegankelijke leverancier. Een telefoontje of mailtje bij een vraag of probleem en we zijn zo geholpen. Een leverancier die vlakbij is en waarmee je vlot kunt communiceren, vinden wij belangrijk. Kort op de bal spelen bij dringende projecten of bij eventuele problemen is zoveel makkelijker met iemand die vlakbij en vlot bereikbaar is.”

Mirion Technologies
Nucleaire sector
Ons bedrijf heeft geregeld nood aan een partner om de aanmaak en bestukking van PCB’s uit onze handen te nemen, zodat wij onszelf kunnen focussen op onze core business. Bij PCB Solutions hebben wij de perfecte match gevonden en zijn al jaren trouwe klant. Vermits kwaliteit, snelheid en een zeer warm onthaal steeds een standaard service is, hoeven wij niet verder te zoeken.

K.
Repair/Upgrade Telecommunication sector
“Voor de vernieuwing van een data-acquisitieopstelling zaten we met de handen in het haar. Door een modulaire opbouw en opeenvolgende aanpassingen was een inefficiënt, moeilijk te reproduceren concept ontstaan. We hadden een duidelijk beeld over de functionaliteiten van de nieuwe opstelling. De weg ernaartoe een pak minder helder. Daarom gingen we samen met het team van PCB Solutions rond de tafel zitten om het ganse proces uit te tekenen. Hun testopstelling werd goed bevonden en we zegden toe op de reproductie van 5 toestellen.”

J.
nucleaire sector
“Voor onze installatie – Shunting Yard, de enige in het land- bij Infrabel, vergen de herstellingen van onze printen een speciale aanpak.
Al jaren zijn we uiterst tevreden over onze partner PCB Solutions, om dit voor ons uit te voeren.
PCB solutions staat voor flexibiliteit en punctueel, kwaliteitsvol en oplossingsgericht werken.
Met daarbij een warm onthaal, waar geen vraag teveel voor is.
M.a.w. een vriendelijk topteam staat er steeds voor je klaar.”

R. – Infrabel
Transport
“Reeds enkele jaren maken wij gebruik van hun producten. Steeds een offerte op maat, steeds meedenkend.
Wij zijn tevreden”

D.
Transportsector
“Wij hebben degelijk materiaal nodig en hebben bovendien ook vaak strikte deadlines te halen naar onze klanten toe. We werken heel graag met het team van PCB Solutions samen. We worden steeds correct en vriendelijk bediend en door de vlotte service helpen ze ons om onze eigen deadlines te halen met kwalitatieve producten.”

A.
Software Development automatisatie en levering bijbehorende hardware
“Vriendelijke, vlotte en duidelijke service! Wij zijn, zoals jullie al weten, zeer tevreden dat wij voor jullie hebben gekozen als partner.”

B.
Logic Sense, R&D
“Als bedrijf in de automotive-sector hebben wij vaak kapotte sturingen van allerlei aard die we bij PCB Solutions laten herstellen. Ze zijn nadien weer als nieuw én veel goedkoper dan een nieuwe. Maar ook voor redesign doen we op hen beroep. Zaken die verouderd zijn en niet meer te krijgen bij de fabrikant worden door hen in een nieuw, modern jasje gestoken waardoor wij opnieuw nieuwe, degelijke toestellen hebben. Het team staat ons bij met raad en daad en respecteert onze deadlines. Dat is exact wat we zoeken in onze partners! Topbedrijf!”

B.
Automotive